Beograd

Direktno.rs

06. 09. 2024. 11:03 10

Gođevac: Jedino rešenje za Apoteku Beograd - ostavke Šapića i SNS

"Zaposleni u Apotekama Beograd su dovedeni do toga da moraju da protestuju za sopstvene plate, a 2012. godine, kada je Dragan Đilas bio gradonačelnik, Apoteke Beograd su godišnje zarađivale 100 miliona evra, imale dobit od oko 10 miliona evra i pola tog iznosa su uplaćivale u beogradski budžet. Danas, Šapić tvrdi da je jedino rešenje - prodaja! To je apsurd!", izjavila je Ana Gođevac, potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde, i dodala da je "jedino rešenje za Apoteku Beograd i grad Beograd da Aleksandar Šapić i SNS podnesu ostavke".

- U ovom SNS rijaliti šou od beogradske uprave, da li bismo se iznenadili ako bi se lokacije Apoteka Beograd zamenile kockarnicama i kladionicama?! Grad su pretvorili u poligon za rasprodaju i brzu zaradu, a zdravlje Beograđana ih ne zanima ni najmanje! - navela je Gođevac.

- Ovo propadanje je počelo imenovanjem Jasminke Bjeletić, koja nije umela da vodi posao, ali je sklapala ugovore sa firmom u kojoj je zaposlen njen sin. Sad, pod maskom "neophodne privatizacije", planiraju da prodaju atraktivne lokacije Apoteka po Beogradu. Privatizacija bi značila zatvaranje apoteka u rubnim opštinama, ostavljajući građane da prelaze kilometre za osnovne lekove. O tome Šapić i SNS ne razmišljaju - njima je Beograd samo prilika da napune sopstvene džepove prodajom imovine u bescenje - zaključila je Gođevac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati