Beograd

Direktno.rs

31. 08. 2024. 20:43 0

Pristup BG aerodromu izmenjen do 14. septembra

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da se od ove subote do 14. septembra popravlja kolovoz na prilazu Aerodromu "Nikola Tesla" zbog čega je izmenjen tok saobraćaja, na šta ukazuju privremeni saobraćajni znaci.

Ove subote je počela prva faza radova koja će biti završena do 5. septembra popodne, kada se očekuje normalizacija saobraćaja.

U toku te prve faze radova za saobraćaj su zatvoreni isključenje sa auto-puta iz smera Beograda - Centar ka Aerodromu i uključenje na auto-put iz smera Aerodroma ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici, a ostale rampe su otvorene kao i obično.

U toku te prve faze radova vozila iz smera Beograd - Centar do Aerodroma mogu da dođu samo iz smera Šida ka Beogradu tako što idu do petlju Beograd gde preko isključenja ka Čačku idu za Beograd - Centar i dolaze na isključenje ka Aerodromu iz smera Šida.

Vozila iz smera Aerodroma ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici vode se ka Beogradu - Centar do ukrštanja "Ikarbus", gde se okreću i vraćaju na pravac ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

JP "Putevi Srbije" su apelovali na sve učesnike u saobraćaju da smanje brzinu, drže bezbedno rastojanje i poštuju privremene saobraćajne oznake.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati