Beograd

Direktno.rs

30. 08. 2024. 11:54 1

Šerbula (SSP): Još jedan dokaz da je Šapićeva vlast nesposobna i nezainteresovana za decu

"To što i ove godine nema mesta za sve učenike u nekim školama, a za većinu, koji su imali sreće da se upišu u školu, nema mesta u dnevnim boravcima, pokazuje koliko je ova gradska vlast na čelu sa Šapićem nesposobna i nezainteresovana za našu decu", izjavila je Tijana Šerbula, potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

- Deset godina naprednjaci lažu ljude u Mirijevu i naselju Stepa Stepanović da će izgraditi škole - podseća Šerbula i naglašava da zbog "šapica, malih, vesića i vučića godinama nije bolje stanje ni za decu iz novobeogradskih blokova, a deca iz naselja Vojvoda Vlahović putuju četiri kilometra do najbliže škole".

- Samo zbog bahatosti ove vlasti srednjoškolci sa leve obale Dunava i iz Batajnice moraju svakodnevno da provode sate u prevozu, jer neće da im izgrade gimnazije u ovim naseljima - dodala je Šerbula.

- Dokaz da Šapić ne zna da upravlja Beogradom jesu rekonstrukcije škola koje su započeli krajem avgusta, umesto da su završene dok su učenici na raspustu i sada će učenici morati da putuju u druge objekte kako bi se školovali - tvrdi Šerbula i ističe da "nakon što je rekonstrukcija osnovne škole "Svetislav Golubović - Mitraljeta" u Batajnici trajala čitave dve školske godine, kod Beograđana se javlja strah od vlasti koja na ovaj način maltretira decu i roditelje i bavi se jedinim poslom u kome su uspešni - izvlačenjem para iz gradske kase na bespotrebne i koruptivne projekte".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati