Beograd

[ Izvor: Mediji ]

23. 08. 2024. 17:56 4

Tri bebe iz Mladenovca preminule u 24 sata

Tri bebe iz Mladenovca i okoline preminule su u samo 24 sata. Kako Kurir nezvanično sazanje, imale su devet, četiri i po i mesec dana. Sve tri su, prema informacijama kojima raspolaže pomenuti portal, imale visoku temperaturu nekoliko dana.

Jedno odojče je imalo visoku temperaturu uzastopno četiri dana, ali porodica nije dete odvela kod lekara. Došlo je do komplikacija sa smrtnim ishodom.

- Jedno od tih mališana je imalo i srčanu manu, a treću preminulu bebu majka je predozirala - davala je paracetamol na svakih sat vremena! - navodi izvor.

Kako se dalje nezvanično saznaje, o smrti jedne bebe obaveštena je i policija.

- Čeka se rezultat obdukcije da bi se saznao tačan uzrok smrti. Tek kad stigne taj nalaz, policija će preduzimati dalje korake - kaže izvor portala upoznat sa slučajem.

Kako se dalje navodi, jedna beba stara devet meseci preminula je u četvrtak u 16 časova, druga, stara svega mesec dana, umrla je jutros u Domu zdravlja Mladenovac, a treća beba od četiri i po meseci umrla je u beogradskoj bolnici u Tiršovoj.

Pomenuti portal je pokušao da stupi u kontakt sa nadležnim u DZ Mladenovac, ali je rečeno da je na godišnjem odmoru. Pomoćnica direktora je kazala da o tome ne zna ništa i da ona ne može da daje izjave. Na pedijatriji nije bilo načelnika, a glavna sestra je uputila na Hitnu službu Doma zdravlja.

Inače, Ministarstvu zdravlja nije prijavljen nijedan slučaj smrti beba u Mladenovcu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati