Beograd

Direktno.rs

17. 08. 2024. 10:43 27

Dimić (SSP): U opštinskom veću Rakovice sede serverka u kuhinji, radnica u kockarnici, vozač u policiji, radnik u garaži, prodavac bele tehnike...

"Razvrstač pošte, serverka u kuhinji, radnica u kockarnici, vozač u policiji, radnik u garaži, prodavac bele tehnike.... Ovako bi izgledao oglas za posao u opštinskom Veću Rakovice da je kojim slučajem objavljen jer upravo ljudi koji su radili ove poslove danas vode ovu beogradsku opštinu. Da stvar bude još gora, predsednik opštine je ostao Miloš Simić, koji je započeo prvi mandat sa fiktivnom adresom na opštini Rakovica, dok je prethodno bio razvrstač pošte u Bexu", rekao je Marko Dimić, predsednik beogradskog Izvršnog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Rakovički drim tim čine: Snežana Predojević, već četiri mandata članica Veća, pre toga je radila kao servirka u Kliničkom centru. Milun Aksentijević, koji dolazi sa iskustvom recepcionera iz hotela i prodaje građevinskog materijala. Ivica Jovanović, dugogodišnji majstor za belu tehniku, sada je zadužen za rad u upravi, dok je Aleksa Đorđević od garaža Parking servisa dogurao do većnika. Mirjana Ristić je većnica sa iskustvom u kockarnicama i taksi dispečerskom centru. I na kraju , Branislav Janković, bivši vozač u policij. Za njega bar možemo da kažemo da zna šta ih čeka kada budu odgovarali za svoje (ne)dela.

Putevi naprednjaka su zaista čudni - uz pomoć sumnjivih diploma i izbornih mahinacija do novih mandata u opštinskim foteljama. Sa ovakvom opštinskom upravom jedno je sigurno - Rakovčani su ponovo na poslednjem mestu", zakljućio je Dimić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati