Beograd

[ Izvor: Mediji ]

17. 08. 2024. 08:21 0

Izmenjene trase pojedinih linija tokom vikenda

Pojedine linije javnog gradskog prevoza tokom vikenda promeniće trase zbog planiranih radova i koncerta na Ušću.

U Karađorđevoj ulici planirani su radovi pa će tramvajska linija 2 voziti od Donjeg grada, a pet linija izmenjeno će ići kod Ušća.

Kako su najavili u Sekretarijatu za javni prevoz putari će danas početi sređivanje dela Karađorđeve ulice od Crnogorske, jednog dela ka Kalemegdanu i u zoni ukrštanja tramvajske pruge sa Bulevarom vojvode Bojovića. Radovi će trajati u subotu i nedelju.

- Linija 11 neće voziti. Tramvaji na liniji 2 u oba smera će saobraćati od okretnice "Kalemegdan (Donji grad)" preko Dorćola, Vukovog spomenika, Tašmajdana, Trga Slavija i dalje preko Vukovog spomenika i Dorćola do Kalemegdana (Donji grad) i nosiće oznaku 2L - saopštili su u Sekretarijatu.

Tokom održavanja koncerta na Ušču, danas od 6.00 do dva sata posle ponoći izmenjenim trasama ići će i linije 15, 84, 704, 706 i 707. Ovi autobusi u oba smera prolaziće kroz Bulevar Mihajla Pupina, Trešnjinog cveta, Bulevar Nikole Tesle i dalje redovnim trasama. Autobusi sa oznakom 60L ka okretnici "Novi Beograd (Toplana)" ići će izmenjenom trasom, dok će ka Zelenom vencu koristiti redovnu trasu linije 60.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati