Beograd

[ Izvor: Telegraf.rs ]

16. 08. 2024. 08:38 10

Posle svađe udario ženu u glavu u gradskom prevozu: NIKO nije reagovao

Uznemirujuć snimak nasilja pojavio se na jednoj Instagram stranici, a na njemu se vidi muškarac koji je nakon rasprave sa ženskom osobom prvo ustao i pesnicom udario nekoliko puta u zaštitnu pregradu autobusa, tik ispred njene glave, da bi je nedugo zatim i udario.

Video počinje dok je rasprava u toku i vidi se dvoje ljudi koji se možda i poznaju odranije, međutim svađa ubrzo eskalira i čuju su pretnje i povici.

Dok putnici mirno sede ili stoje okolo, a jedna osoba snima, muškarac u jednom trenutku ustaje i pesnicom udara u zaštitnu pregradu iza koje je sedela žena. Tačno ispred njene glave.

Rasprava se nastavlja, a onda on ponovo ustaje, prilazi joj i uz kroz povike je udara u glavu.

Putnici su i dalje mirno sedeli i stajali u autobusu, neki i na sedištima odmah do njih dvoje. Nepoznata osoba je snimala telefonom, dok je vozač nastavio vožnju. Video je objavljen na popularnoj Instagram stranici koja prati svakodnevna dešavanja. U opisu je napisano samo: "Linija 18 sinoć", što možete i videti na ovom linku.

Do kraja snimka rasprava je nastavljena, pa nije poznato ni kako se sve završilo, ali ni da li je incident prijavljen policiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati