Beograd

Direktno.rs

08. 07. 2024. 16:15 5

Građani ovog dela Beograda nemaju prevoz, moraju da pešače tri kilometra mesecima

SNS vlast je presudila građanima Starog Kijeva time što im je ukinula prevoz mini busevima za vreme dok traje rekonstrukcija malog mosta, a to znači minimum 8 meseci - izjavila je Vesna Džidić, predsednica Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Rakovica.

Džidić je istakla da je "ta rekonstrukcija više potrebna novom vlasniku Kongrapa - IGC firmi, nego građanima. Zbog toga će građani morati da pešače tri kilometra jer niko nije obezbedio alternativu. Zabrinuti i ljuti građani s pravom smatraju da će njihove muke trajati godinama jer ova vlast rokove ne poštuje, i to se pokazuje na primeru Bulevara patrijarha Pavla koji se radi već šest godina i kraj se ne nazire".- Ovo naselje nema kanalizaciju, pliva u fekalijama koje se izlivaju, a na visokim temperaturama disanje je nemoguće. Svuda su deponije, nebezbedno je uključenje na kružnom putu, a pružni prelaz na kome svetlosna signalizacija ne radi postao je slika zaboravljenog geta koji SNS poseti samo pred izbore, a posle izbora ne odgovaraju ni na telefonske pozive. Pored svih problema, u naselju su se pojavile i žabe. U svojoj bahatosti, Šapić i opštinska vlast obećavaju metro i leteće automobile, a ne znaju i neće da obezbede minimum pristojnog života. Zato što ne mare za građane nego za svoju podelu plena, moraju da prestanu da odlučuju o našem gradu, zaključila je Džidić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati