Beograd

Direktno.rs

22. 05. 2024. 15:06 1

"Rušenje hotela Jugoslavija je skrnavljenje istorije"

Stranka slobode i pravde je predala primedbe protiv uništavanja koje SNS vlast zajedno sa omiljenim "Milenijum timom" planira na mestu gde se danas nalazi Hotel Jugoslavija - izjavio je Dragan Marković, potpredsednik zemunskog odbora ove stranke.

Marković je dodao da rušenje postojećeg hotela, skrnavljenje istorije i otimanje obale izgradnjom novog hotela sa kockarnicom i dve kule od 155 metara predstavlja tipičan primer "klijentelističkog urbanizma" koji ne služi građanima već političko-ekonomskoj eliti koja se bogati preko leđa naroda. Ovo je preizgrađen i prenaseljen kompleks sa prevelikim gabaritima, premalim rastojanjima između objekata, nedovoljnom zelenom površinom i nedostatkom parkinga, koji ugrožava životnu sredinu i uzurpira priobalje Dunava.

Marković garantuje da SSP nikada neće prestati da se bori za to da građani budu uključeni u proces donošenja odluka kako će izgledati njihov kraj, ali da će to biti moguće tek nakon što smenimo ovu vlast, za šta su nam potrebni fer i pošteni izborni uslovi, a ne nastavak decembarske izborne krađe koja je već na delu, čije je finale zakazano za 2. jun.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Politički kameleoni

Zoran Živković [12.06.2024.]




Video dana

Kreativna radionica

Anketa

Dokle može Srbija na Evropskom prvenstvu?

Rezultati