Beograd

Direktno.rs

15. 05. 2024. 16:18 1

"Deset godina posle poplava i Mali i Čučković avanzovali"

"Deset godina posle katastrofalne poplave u Obrenovcu, Siniša Mali je sa mesta gradonačelnika Beograda avanzovao na mesto potpredsednika Vlade, a Miroslav Čučković, koji je ušao u SNS da ne bi završio u zatvoru zbog užasa od pre deset godina, avanzovao je za gradskog menadžera. Bukvalno vređanje 17 žrtava i svakog Obrenovčana", izjavila je Slavica Jevtić, predsednica Opštinskog odbora SSP Obrenovac.

Jevtić je dodala da aktuelna vlast ništa nije uradila na izgradnji sistema za odbranu Obrenovca od poplava ni dan danas, a da su za to su imali čak 3.653 dana.

- Nijednog od tih dana se nisu setili da tragedija može da se ponovi. Keš i kombinacije ne smeju da stanu, ali Obrenovac ne može da se zaštiti - naglasila je Jevtić.

- Pre deset godina, tadašnji predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković i tadašnji gradonačelnik Sinisa Mali ništa nisu uradili po pitanju ojačavanja nasipa oko Obrenovca iako je bilo izvesno šta će se desiti, građani su bili prepušteni sami sebi, i najcrnje - bilans ove poplave je 17 mrtvih - istakla je Jevtić.

- Slogan stručnost iznad politike pao je na ispitu! U ovom naprednjačkom sistemu izostala je zakonska odgovornost, jer odgovorni se samo da su na slobodi, već su u vrhu naprednjačkog sistema - zaključila je Slavica Jevtić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati