Beograd

Direktno.rs

28. 03. 2024. 16:44 9

"Bahati SNS direktor gimnazije maltretira nastavnika"

"Bahati naprednjački direktor VI beogradske gimnazije Radisav Marić, nastavlja da maltretira nastavnika Uroša Tepavca bez obzira na preporuke gradske prosvetne inspekcije za razrešenje koje ignoriše gospođa ministarka Slavica Đukic Dejanović" izjavila je Tijana Šerbula, potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde, i istakla je "da u su u preporuci iz novembra 2023. godine navedena čak četiri prekršaja od kojih je svaki ponaosob dovoljan za razrešenje".

U ime Stranke slobode i pravde, Šerbula je "pružila punu podršku protestu koji organizuje Forum beogradskih gimnazija u znak podrške Urošu Tepavcu, ali i svim drugim prosvetnim radnicima koji strahuju za svoj posao jer im bahati stranački direktori uskraćuju pravo da slobodno misle i govore".

- Svi građani imaju ne samo pravo nego i obavezu da zaštite prosvetne radnike kojima poveravamo najvrednije što imamo - našu decu, od politički motivisanog progona presvučenih radikala i njihovih vernih partnera socijalista - naglašava Šerbula i zaključuje da je "zaštita akademske zajednice i neistomišljenika zapravo borba za bolji život koji je moguć samo ako počnemo da ulažemo u ljude, obrazovanje i znanje kao najvažnije resurse".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati