Beograd

Direktno.rs

22. 03. 2024. 10:26 3

Gođevac: Čega se pametan stidi, SNS se ponosi

Zašto Aleksandar Šapić i SNS ne objasne zbog čega Parking servis ne gradi novu garažu u Vlajkovićevoj ulici nego to radi kineska firma koja se "iskreno divi" radu Aleksandra Šapića čije rezultate niko ne vidi - izjavila je Ana Gođevac potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

Dodala je da je sramotno da se pravi svečanost za pokretanje izgradnje garaže koju Beograđani čekaju kao Godoa.

- A to nije jedina koja je najavljena još 2013. godine kada je SNS uzela vlast. Da podsetimo najavili su garaže i u: Vlajkovićevoj, na trgu, ispod Bajlonijeve pijace, Kalenić pijace, u Skerlićevoj, ispod Njegoševe ulice, Čuburskog parka, Beogradskog dramskog pozorišta - istakla je Gođevac.

- Čega se pametan stidi, SNS se ponosi. Pitamo ovu vlast da li misli da neko veruje da će se bilo koja garaža završiti u roku od tri godine, kada nisu u mogućnosti da naprave autobusku stanicu već duže od šest godina?! Dobra stvar je što oni o Beogradu više nikada neće odlučivati posle slobodnih izbora u skladu sa ODIHR-ovim preporukama - zaključila je Ana Gođevac potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati