Beograd

Direktno.rs

21. 03. 2024. 16:57 1

Popović: Sram da bude Šapića! Igra ruski rulet sa građanima

"Sram da bude Aleksandra Šapića da bilo kome priča da "vodi nekrofilsku politiku" i da stalno laže kako opozicija skoro pa jedva čeka da se dogodi neka nesreća. On igra "ruski rulet" sa građanima Beograda jer ne zahteva da se izvrši vanredni tehnički pregled svih vozila. Aman, u poslednje dve godine autobusima otpadaju vrata, pucaju i dele se na dva dela, autobusi nam gore na ulicama", izjavila je Mila Popović, narodna poslanica i predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Popović je ocenila da se ne radi o političkom pitanju, već o bezbednosti građana i da Šapića pozivaju jer on "nažalost trenutno uzurpira vlast u našem gradu".

- On ne sme da se "pravi glup" pa menja teze, jer kao predsednik Privremenog organa treba sam da izađe i objasni građanima šta se desilo, a ne da lamentira nad svojom sudbinom par dana posle i kuka. To što on ne zna kako da radi posao i što samo misli o svojoj fotelji je njegov problem. Dragan Đilas, dok je bio gradonačelnik, uvek je, koliko god da je bilo teško, obaveštavao Beograđane o svemu što se u Beogradu dešava. Kada je Aleksandar Šapić već počeo da priča o nesrećama, što onda nije rekao istinite podatke? Samo sa vozilima GSP u 2022. godini je bilo 1.576 nesreća, a u 2023. godini je bilo 1.504, pa nije jasno kakvim rezultatima se on ponosi i sa čim šta upoređuje - navela je Popović.

- Sasvim je sigurno da će Beograđani kazniti ovako bahato i besprizorno ponašanje Aleksandra Šapića na prvim narednim izborima jer on Beogradom može da upravlja samo ako iseli sve Beograđane i dovede nove koji ga ne znaju - zaključila je Popović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati