Beograd

Direktno.rs

20. 03. 2024. 15:15 0

Novi DSS Beograd: Alarmantno stanje u GSP-u

Gradski odbor Novog DSS-a u Beogradu upućuje najdublje saučešće porodici i prijateljima nesrećno nastradale žene nakon što ju je udario točak koji se odvalio tokom vožnje sa autobusa gradskog prevoza linije 78. Saopštenje gradskog odbora Novog DSS-a u Beogradu prenosimo u celosti.

- Broj nezgoda u kojima su učestvovala vozila gradskog prevoza se u poslednje dve godine zabrinjavajuće povećao, a ovom stravičnom događaju su prethodile situacije kada je vozilo na liniji 45 nakon kvara i otkazivanja kočnica uleteo u dečiji park u Zemunu, situacija kada se autobus prepolovio na sred ulici, dok se građani na liniji 511 voze u potpuno neuslovnim vozilama.

Kako bi se sprečilo da se ponove neki od navedenih primera i adekvatno reagovalo na alarmantno stanje, neophodno je da se u upravljanje javnim prevozom ponovo uvede struka a ne da se lošim političkim odlukama urušava, kao do sada. Potrebna su strateška ulaganja u ceo vozni park, vođenje sa vizijom i poseban osvrt na povećanja položaja i uslova vozača kako bi nam svima ovaj prevoz bio sigurniji i bolji.

Apelujemo na gradske vlasti da konačno ozbiljno shvate upravljanje javnim prevozom, koji je najveći sistem ovog grada. Zbog lošeg upravljanja javni prevoz je pao na najniže grane - zaključuje se u saopštenju gradskog odbora Novog DSS-a u Beogradu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati