Beograd

Direktno.rs

20. 03. 2024. 06:59 2

"Šta radi tzv. Privremeni organ dok se Beograd raspada?"

"Situacija u Beogradu je kritična, nije donet budžet za 2024. godinu, javna komunalna preduzeća duguju i dobavljačima i gradskom budžetu, u administraciji vlada potpuno rasulo, a za to vreme niko ne zna ništa o radu tzv. Privremenog organa, koji je formalno preuzeo sve nadležnosti još pre 5 meseci", izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik.

- Neverovatno je da se Privremeni organ nije oglasio ni prilikom stravičnog incidenta na liniji 78, prilikom koga je jedna osoba izgubila život, a upravo ovo telo je sada nadležno da nadzire javni prevoz i druge funkcije u gradu, kao i da kontroliše rad gradskih sekretarijata - rekao je Jovanović.

- Pozivam predsedavajućeg Privremenog organa Aleksandra Šapića da podnese javnosti izveštaj o radu ovog tela i da referiše šta je urađeno da se ovakve nesreće više ne ponove - stoji u izjavi direktora Centra za lokalnu samoupravu.

- Gospodine Šapiću, Beograd je siroče o kome niko ne vodi računa od kada ste Vi i Privremeni organ preuzeli svu vlast u Gradu, dozovite se pameti, učinite rad ovog tela transparentnim i ne zaboravite da Beograd pripada svima nama - poručio je Jovanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati