Beograd

Direktno.rs

27. 02. 2024. 12:09 0

Sramotno je što u 21. veku građani Sremčice nemaju bezbedan saobraćaj

Šapića ne interesuju zahtevi stanovnika Sremčice i Železnika, koji već nedeljama protestuju tražeći pristojna vozila na liniji 511. Ne interesuje ga ni bezbednost ljudi, pa ćutke posmatra kako se ugrožava bezbednost i životi ljudi u krntijama od autobusa u vlasništvu privatnog autoprevoznika - izjavila je Biljana Jelić iz Stranke slobode i pravde Čukarica.

- Jedino što naprednjake interesuje je opstanak na vlasti kako bi mogli da nastave da se bogate i bahate preko leđa Beograđana, koji su im već u dva izborna ciklusa rekli da ih ne žele. Tu odluku će potvrditi i nakon što se ponište izbori, na kojima su naprednjaci, uprkos organizovanju dovoženja birača koji ne žive u našem gradu, kupovini glasova i ucenjivanju ljudi, izgubili vlast u Beogradu - dodaje Jelić.

On ističe da naš grad zaslužuje vlast koja se bavi problemima ljudi, a ne korupcijom, kao što to rade najbliži saradnici kabineta koji na snimku "obećavaju" nameštanje tendera i Sekretarka nadležna za dečju zaštitu, Čamagićka koja je u postupku za utvrđivanje gde su pare za konkurse za smanjenje vršnjačkog nasilja.

- Zato će naprednjaci na ponovljenim izborima ponovo shvatiti da se ovakav nemar prema građanima plaća. Kada se ponište pokradeni izbori, nova odgovorna beogradska vlast će se baviti stvarnim problemima građana, sprovešće tehničke preglede i obezbediti siguran javni prevoz za građane - zaključila je Jelić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati