Beograd

Direktno.rs

16. 02. 2024. 10:40 51

Dokle ovo ide? U centru grada pustili Vučićev govor (VIDEO)

Mnoge stvari smo videli od Srpske napredne stranke, u kojoj sve rade zarad kulta Aleksandra Vučića, i taman kada čovek pomisli da je sve video i da nema dalje - eto demantija. Jer, kako drugačije objasniti to što je u četvrtak uveče u centru Beograda pušten govor Aleksandra Vučića, a potom i aplauz?

Svako ko je u četvrtak uveče prošetao centrom glavnog grada bio je primoran - hteo, ne hteo - da posluša šta je to Aleksandar Vučić imao da kaže na Dan državnosti.

- Da ekonomski napredujemo, da čuvamo mir, ali i da ne damo svoju vojsku, svoje nebo ni svoju zemlju. I da nikada nikome ne dozvolimo da nam uzme našu crveno-plavo-belu trobojku jer ona je simbol svih naših pobeda, ona je simbol naše slobode. Neka živi Srbija, hvala vam i čestitam - rekao je Vučić na svečanosti održanoj u četvrtak uveče, nakon čega je pušten i aplauz okupljenih.

Ovaj video snimak objavio je Đorđe Miketić, koji je napisao:

- Ne znam da li ste gledali neku izvedbu Orvelove 1984, ali to otprilike ovako izgleda. U realnosti našoj.

"Daje se na znanje", "Ne vidim da su ljudi stali da slušaju", "Ma je l' ovo stvarno", "Može neko da ih tuži za narušavanje javnog mira? Pa, bar formalno", neki su od komentara, dok se drugi, s razlogom, pitaju zašto u večernjim časovima na Trgu republike nema osvetljenja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 51

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati