Beograd

[ Izvor: RTS ]

15. 02. 2024. 08:10 17

Na VMA primljena PIJANA deca: Mlađi od 15 godina, a imali 2,8 promila?!

Doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković rekao je da je primljeno dvanaestoro dece u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola u krvi. To je ozbiljno stanje, zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju, rekao je dr Leković.

Doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković rekao je da zabrinjava broj primljenih alkoholisanih lica kojih je bilo 26, a posebno je zabrinjavajuće što su od toga dvanaestoro bila deca mlađa od 15 godina.

- Oni su bili u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola. To je ozbiljno stanje. Zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju - rekao je doktor Leković.

Pored alkohola, bilo je i maloletnih pacijenata koji su povređeni u tuči, napomenuo je doktor Leković.

U toku noći jedan čovek u Beogradu pao je sa čak 12 metara visine, saopštio je dr Leković pomenuvši i da je bilo povreda u kući, na radu, na ulici...

- Imali smo pad sa 12 metara, na svu sreću čovek nije povredio nijedan vitalni organ i ima samo posekotine po licu - rekao je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati