Beograd

Direktno.rs

13. 02. 2024. 16:48 3

"Trg republike je simbol korupcionaške vlasti SNS"

"Trg republike je, umesto centralnog gradskog trga u Beogradu, postao simobol korupcionaške vlasti SNS i suštine njihovih građevinskih poduhvata. Preplaćeni tenderi firmama povezanim sa režimom, nekvalitetno izvedeni radovi, ponovo preplaćeni tenderi, popravka radova i tako sve dok ima para građana u budžetu. Radovi na Trgu koji su još na početku 2019. godine probili rokove i iznosili za sada više od osam miliona evra, morali su po treći put na popravku", rekao je Stefan Simić, izabrani odbornik u Skupštini grada Beograda i član Izvršnog odbora PSG.

Simić je naglasio da je najgore što tu verovatno nije kraj radovima i zatvaranjima.

- Prema rečima stručnjaka, kolovozna traka nije urađena kako treba, pa nije pitanje da li će, već kada će se čuvene "večne granitne kocke" menjati za asfalt na celom potezu preko Trga, koji je tek u nešto boljem stanju od onih gde su sada zamenjene. Da li bi kompanija Štrabag, koja je bila glavni izvođač radova, ikada dobila posao u Austriji nakon ovakvih radova, kao što dobija u Srbiji? - pitao je Simić i zaključio:

- Građani Beograda su jasno rekli da oni ne žele vlast Srpske napredne stranke, niti žele da njihove nesposobne firme i dalje rasturaju naš grad. Međutim, osim što kradu novac na propalim projektima i tenderima, pokrali su i izbore 17. decembra, i na taj način odložili svoj neminovni silazak s vlasti. Nakon izglasavanja rezolucije Evropskog parlamenta, tu činjenicu više ne mogu da sakriju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati