Beograd

Direktno.rs

10. 02. 2024. 13:55 18

Vesić o kockama na Trgu: Vučić je rekao stavite sve najbolje, to se radi jednom u nekoliko vekova

Pod okriljem noći, da bi sakrili svoje propuste i nedela, gradska vlast je sinoć ponovo vadila i prekopavala čuvene kocke na Trgu republike.

Radovi na temeljnoj rekonstrukciji Trga republike su izvršeni 2019. godine i tada su urađene pešačke zone, postavljena je kontaktna mreža i kocke na ulici. U eri SNS Gorana Vesića...

- Moram da vam otkrijem jednu tajnu. Mi smo imali nekoliko varijanti, prvo su trebalo da budu obične kocke, betonske, to bi bilo nešto jeftinije, a onda sam ja razgovarao sa predsednikom Republike, gospodinom Vučićem, koji je rekao: 'Ne, radite centralni gradski trg, stavite sve najbolje za Beograd. Jer taj trg se radi jednom za nekoliko vekova'. I bio je potpuno u pravu. I stavili smo zaista najbolji granit, ono što je najbolje za Beograd - izjavio je Vesić na TV Pink, 31. avgusta 2019. godine.

Epilog: Nedugo zatim, usledile su žalbe vozača motornih vozila i kocke su morale da budu okrenute na drugu stranu. Nakon toga, kocke su počele da tonu i da pucaju, zbog čega su rađene sitne popravke, ali one nisu urodile plodom.

I sinoć je počelo novo, treće vađenje kocki... Sad u eri SNS radikala Aleksandra Šapića. A šta Beograđani misle o tome suvišno je i pričati... Rekli su na izborima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati