Beograd

Direktno.rs

08. 02. 2024. 11:44 6

"Za koaliciju Šapić - Šešelj istorija ne postoji, pa neće ni Muzej automobila"

Aleksandar Šapić zatvara vrata gradske uprave za kolekciju starih automobila i oduzima Beogradu Muzej. Na Privremenom organu grada Beograda od preko 100 tačaka po sednici, on nije uspeo da reši pitanje lokacije beogradskog muzeja oldtajmera. Kako je moguće da godinama gradska uprava ne rešava prostor za Muzej automobila i dovede do toga da će Beograd ostati bez njega? - pita predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd Mila Popović.

- U kolekciji "Bratislav Petković" se nalazi 100 automobila od kojih je nastariji iz 1897. Kao što vredne stare zgrade Šapić naziva "udžericama", tako možemo samo da pretpostavimo da ovakve automobile naziva "starudijama", jer za Šapić - Šešelj koaliciju ne postoji istorija, niti vrednost ako u tim pričama nema njih, pa čak i kada je raniji suosnivač Muzeja njihov bivši ministar za kulturu.

- Apsolutno sve u našem gradu što ima dušu će zatrti, samo da bi ostali na vlasti i svo vreme će ulagati u zadržavanje fotelja, pa čak i glasovima ljudi koji u Beogradu ne žive. Da su to vreme uložili u rešavanje problema, možda čak i ovako nesposobni, neki bi rešili, a među njima i prostor za Muzej automobile - dodaje se u izjavi Mile Popović, predsednice GrO SSP Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati