Beograd

[ Izvor: Mediji ]

31. 01. 2024. 18:46 2

Izlila se kanalizacija u Mirijevu: Fekalne vode su svuda

U Ulici Jovanke Radaković 39 u beogradskom naselju Mirijevo ponovo se na trotoar i kolovoz izlila kanalizacija iz stambene zgrade u Ulici Nikole Doksata 32.

Fekalne vode slivaju se i pored obdaništa, restorana brze hrane, prodavnica.

Iz Javno-komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija" rečeno je da se radi o internoj kanalizaciji i da su njihove ekipe u utorak izašle na lice mesta, kao i da taj problem nije u njihovoj nadležnosti.

Stanari u Ulici Jovanke Radaković i 2022. godine imali su isti problem i tada su održali nekoliko protesta, a kontejnerima blokirali ulicu.

Posle protesta i pritiska javnosti na lice mesta izašle su ekipe Javno-komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija" koje su otčepile nelegalne septičke jame, a potom dezinfikovale celu ulicu.

U gradskoj opštini Zvezdara 15. oktobra 2022. godine predstavnici stanara iz ulica Jovanke Radaković i Nikole Doksata potpisali su sporazum o rešavanju tog problema, a gradski menadžer Miroslav Čučković rekao je da se potpisivanjem sporazuma pristupa trajnom rešenju tog problema.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati