Beograd

[ Izvor: City magazine ]

30. 01. 2024. 07:02 12

Prokop pun MANA, evo i novog DOKAZA (VIDEO)

Nova Železnička stanica u Beogradu je najavljivana kao nešto na čemu će nam zavideti cela Evropa. Međutim, greške i mane samo isplivavaju.

Jedan od problema koji se pojavio, a koji deluje kao veliki nemar je da u Prokopu nema klupa za sedenje.

Jedan video zabirinutog putnika je postao viralan, a nemogućnost sedenja dok se čeka voz šokirao je mnoge.

- Je l’ ima još neka železnička stanica u svetu bez jednog sedišta za putnike? U Beogradu moraju da sede na hladnim metalnim šipkama - napisao je autor videa uz pitanje da li ovo znači da će profitirati samo vlasnici kafića.

Ovaj video je skrenuo pažnju mnogih na društvenim mrežama, neki optužuju gradske vlasti za nemar, drugi uočavaju da su time želeli da spreče spavanje na klupama.

"Uz kartu za voz dobijate upalu bešike gratis", "Ćuti dobro da ima šipka", "Napredna stanica", "Pre neki dan mi je rekla drugarica koja je otišla da sačeka rođaka, kaže ako hoćeš da sedneš moraš u kafić na piće", neki su od komentara.

Javili su se oni koji kažu da svuda u svetu u centralnim holovima nema klupe, već da su one pored perona. Ipak, svedočenja mnogih govore da je pored tih perona hladno, klupe su često mokre od padavina, dok je u staničnoj zgradi toplo.

Kao zaštitu od toga da se ne bi spavalo i ležalo na klupama postoje opcije i da se stavljaju pregrade ili ručke na klupama, ali izgleda da je bilo lakše samo ih ukinuti i uputiti putnike u lokalni kafić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati