Beograd

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

23. 01. 2024. 10:54 8

Hvale se Prokopom, a toaleti u UŽASNOM stanju (VIDEO)

Stanična zgrada na železničkoj stanici "Beograd centar", kojom se vlast hvali na sva zvona, otvorena je pre tri meseca, a toaleti u novootvorenom objektu već izgledaju katastrofalno.

Portal "Beobuild", specijalizovan za praćenje izgradnje i razvoja glavnog grada, objavio je snimak iz toaleta nove centralne beogradske železničke stanice.

Iako je reč o objektu otvorenom 20. oktobra prošle godine, "neurednost" je isuviše blag termin kojim se može opisati stanje toaleta.

Lavaboi su prljavi, ispod pisoara su vidljive fleke od urina, dok su kabine sa WC šoljama u nagorem stanju, jer su umazane izmetom. Stoga vas upozoravamo da sadržaj video snimka može biti uznemirujuć.

Podsetimo, stanična zgrada na železničkoj stanici "Beograd centar" otvorena je prošle godine, na Dan oslobođenja Beograda.

Stanica "Prokop" počela je da se gradi još 1977. godine, ali je funkciju glavne železničke stanice u Beogradu preuzela tek na leto 2018, kada je zatvorena stanica na Savskom trgu zbog izgradnje projekta "Beograda na vodi".

Nova stanica je, doduše, bila nezavršena, jer je imala samo perone i pothodnike, ali ne i staničnu zgradu.

Ona je izgrađena tek pet godina kasnije, i to u partnerstvu sa kompanijom "Rejlvej siti" Branislava Grujića. Naime, privatni investitor je finansirao izgradnju stanične zgrade, a u zamenu je dobio prostor na betonskoj ploči iznad stanice za izgradnju biznis parka.

Kako je u subotu izjavio ministar finansija Siniša Mali, u jednoj od osam poslovnih zgrada u pomenutom kompleksu nalaziće se Beogradska berza, Komisija za hartije od vrednosti, i Centralni registar hartija od vrednosti.

Tu radovima na "Prokupu" nije kraj, jer još nisu završeni radovi na izgradnji stanice ka auto-putu, pristupnim saobraćajnicama i tzv. donjem staničnom trgu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati