Beograd

[ Izvor: Bebac.com ]

11. 01. 2024. 16:50 14

Snimak toaleta u porodilištu: Ovo niko ne zaslužuje (VIDEO)

Toalet koji koriste porodilje u GAK Višegradska u Beogradu uopšte nije čišćen tokom boravka porodilje koja se prošle sedmice porodila, piše portal bebac.com.

Kako prenosi portal bebac.com, održavanje higijene u toaletu koji se nalazi tik uz sobu u kojoj borave porodilje i novorođenčad svelo se samo na izbacivanje smeća iz toaleta.

- U toalet smo išle kod porodilja u dvokrevetnim sobama. Tamo je bilo malo pristojnije. U našem toaletu oko wc šolje nisam detaljno ni snimala jer je bilo grozno. Porodilje koje su imale gumene papuče su ih obuvale tokom tuširanja, one koje nisu u ovakvom kupatilu morale su bose da se tuširaju - napisala je ogorčena porodilja.

Portal je na društvenim mrežama objavio i snimak iz toaleta sa trećeg sprata GAK Višegradska gde borave žene porođene carskim rezom.

Kako navodi mama koja je poslala snimak, osoblje u porodilištu je fantastično i za svaku pohvalu.

- Ovako nešto niko ne zaslužuje, ni porodilje ni osoblje koje ovde radi. Sestre i doktori su za svaku pohvalu i oni definitivno ne zaslužuju da rade u ovim uslovima - zaključuje revoltirana porodilja i dodaje da je sve vrlo nelogično jer se ovo odeljenje nalazi odmah pored novog dela Kliničkog centra.

- Od sjaja do očaja! Mi gledamo na nov deo Kliničkog centra i velelepni Prokop, a u našim toaletima moramo da brinemo da se ne zarazimo i kupamo se u papučama. Ovo je tragično - rekla je ona.

Ova porodilja, koja je želala da ostane anonimna, sada je kod kuće i uživa sa bebom i starijim detetom. Njena želja je da se stanje u porodilištu sredi kako bi ostalim porodiljama bilo bolje.

- Džaba nam pare od države ako osnovne higijene u bolnicama nemamo - zaključila je porodilja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati