Beograd

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

06. 12. 2023. 14:33 6

Šapićeva saradnica se "davi" u aferi, a produžen joj mandat

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović izjavio je da je na sednici Privremenog organa grada Beograda održanoj ove srede usvojeno više od 150 tačaka dnevnog reda u skraćenom postupku, bez diskusije, među kojima i produženje v. d. stanja sekretarki za obrazovanje i dečju zaštitu Aleksandri Čamagić.

Obradović, koji je član Privremenog organa grada Beograda, rekao je novinarima da su on i nosilac izborne liste koalicije "Srbija protiv nasilja" za beogradske izbore Dobrica Veselinović bili protiv tih odluka.

- Postavili smo pitanje za produženje v. d. stanja. Dobili smo odgovor da Aleksandra Čamagić nije optužena i da nije osuđena i da nema zakonskih prepreka da obavlja tu funkciju - rekao je Obradović.

Podsetimo, BIRN je otkrio da je Čamagić bila članica konkursnih komisija koje su "fantomskim" organizacijama dodelile milione evra za projekte o deci i suzbijanju nasilja koji nisu sprovedeni.

Šapić je, s druge strane, poručio da ima poverenja u Čamagić, a da BIRN-u "ne veruje ništa".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati