Beograd

Direktno.rs

24. 10. 2023. 19:16 5

Opština bez koševa u zemlji košarke!

"Rupe i korov u asfaltu, zarđale konstrukcije i polomljeni obruči na košarkaškim igralištima su slika ove vlasti koja je zemlju košarke pretvorila u zemlju bez koševa", izjavio je Siniša Majkić iz Stranke slobode i pravde Rakovica i pozvao one koji mu ne veruju da posete terene u Rakovici koji su danas pusti, a nekada su bili mali hramovi košarke na kojima su se rađali budući šampioni.

- Umesto sportskih terena ovaj režim našoj deci nudi kladionice i kockarnice koje se otvaraju na svakom koraku. Čak i kada negde poprave neko sportsko igralište, oni i na njima reklamiraju kockarnice ignorišući rast broja zavisnika od kocke pri čemu najmlađi zavisnik ima samo 11 godina - istakao je Majkić i zaključio:

- Nakon što smenimo ovu bahatu, korumpiranu i nestručnu vlast, igrališta će ponovo biti puna dece koja ce učiti kako da igraju košarku, a ne kako da popune tiket.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati