Beograd

Direktno.rs

26. 09. 2023. 15:30 12

SNS skuplja sigurne glasove - Vukovi tvoji uvek su uz tebe (FOTO)

- Prikupljanje kapilarnih glasova među zakupcima tezgi i zaposlenima u "Beogradskim pijacama" uz ucene i pretnje je protivzakonito i direktor "Beogradskih pijaca" Bojan Bajagić koji se danas bavi tim nedozvoljenim radnjama će odgovarati u skladu sa zakonom - izjavila je Ana Gođevac potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i dodala da mu to garantuju svi članovi pravnog tima Stranke slobode i pravde.

- Gradska preduzeća ne smeju da budu igrališta za političke igre! SNS mora da shvati da je stranka, a ne vlasnik grada. Maltretiranje zaposlenih u javnim preduzećima, kao i vršenje pritiska na glasače i ucene, deo su arsenala kojim je SNS opstao na vlasti. O tome govore i izvestaji ODIHR-a, odnosno OEBS-a i neophodno je pod hitno primeniti preporuke kako bi izbori, za koje se SNS sprema i ako ne sme da kaže kada će oni biti, bili normalni i legitimni - navela je Gođevac. 

Gođevac je pozvala sve zaposlene u "Beogradskim pijacama", ali i u svim drugim preduzećima gde trpe ucene, da se jave pravnom timu Slobode i pravde na telefon 063 8676 207 ili na mejl pravnitim@ssp.rs.

- Svako ko ucenjuje zaposlene treba da zna da vrši krivična dela prinude iz člana 132 Krivičnog zakonika za koje je predviđena kazna zatvora od tri godine; i/ili zloupotrbe službenog položaja iz člana 359 Krivičnog zakonika za koje je predviđena kazna zatvora od pet godina - zaključila je Ana Gođevac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati