Beograd

Direktno.rs

30. 07. 2023. 09:31 3

Rat između SNS i SNS: Ko koga naziva ološem? (FOTO)

U Grockoj bukti sukob između Srpske napredne stranke i Srpske napredne stranke?! Bivši lider gročanskih naprednjaka i direktor železnice Srbija Dragoljub Simonović je za pogibiju dvoje mladih ljudi na pružnom prelazu optužio sadašnje SNS rukovodstvo - navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde Grocka koji je potpisao Željko Vagić, predsednika Opštinskog odbora SSP Grocka.

Dalje se navodi:

A ovi mu nisu ostali dužni pa su celu Grocku oblepili plakatima na kojima piše:

"Ološ, 3 godine generalni direktor Železnica nije uradio nijedan pružni prelaz samo punio svoje džepove, a sad sa bratom zove ljude na protest koristeći smrt dva anđela".

Koliko juče su ovi isti gročanski naprednjaci demonstrirali ispred opštine i suda braneći Simonovića koji je bio optužen za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića. Sada ga napadaju najstrašnijim rečima kao da nikad nikakve veze sa njim imali nisu. I to je slika Srbije. Dok se gube životi mladih ljudi, jer vlast ne radi svoj posao, Sprska napredna stranka se bavi borbom za prevlast u Grockoj.

Stranka slobode i pravde Grocka će dostaviti svim nadležnim organima zahtev da se sprovedu odgovarajuće mere radi povećanja bezbednosti na pružnim prelazima, a kada se ova vlast promeni potrebe građana će biti na prvom mestu - navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde Grocka koji je potpisao Željko Vagić, predsednika Opštinskog odbora SSP Grocka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati