Beograd

Direktno.rs

16. 03. 2023. 08:40 1

Popović (SSP): Vesić bi da spakuje vrtić u Bariču u kofer zaborava

Gospodin Goran Vesić bi mnogo voleo da spakuje u kofer zaborava svoja obećanja tokom izborne kampanje za Beograd od prošle godine kada se šetao svojim "pokretnim cirkusom". Juče je objasnio da ono što je pričao u kampanji nije bila istina i da Beograd nikada nije trebalo da gradi vrtić u Bariču, već da je za to zadužena Opština Obrenovac. Međutim, ima nekog ko pamti. To su građani kojima je svašta obećavao - navodi se u izjavi Mile Popović, predsednice beogradskog Odbora Stranke slobode i pravde, koju prenosimo u celosti.

Stranka slobode i pravde je već više puta reagovala na lažna obećanja za razne vrtiće, od Stepojevca u Lazarevcu do Bariča u Obrenovcu i apelovala na gradsku vlast da građanima što pre obezbedi ono što im je potrebno, a i obećano.

Pre godinu dana, 18.03.2022. godine, Goran Vesić je u Bariču izjavio da je počela izgradnja vrtića. On je tada rekao da je njegova pokretna kancelarija startovala upravo iz Bariča gde su meštani pitali kada će to naselje dobiti vrtić. Tada je pobedonosno rekao da mu je bilo potrebno samo šest meseci da počne sa radovima.Sada pak tvrdi da Beograd nikada nije gradio vrtić, nego da je opština Obrenovac dobila deo sredstava za izgradnju. Kada nas Vesić laže, sada ili pre godinu dana? Ako je stvarno taj posao preuzela opština Obrenovac, onda sadašnji gradski menadžer, tada predsednik opštine, Miroslav Čučković treba da objasni gde su pare? Uzgred, tada se Čučković slikao sa istim tim Vesićem u njegovoj pokretnoj kancelariji.

Podsećamo da je lažnim obećanjima SNS-a Aleksandar Šapić i poslednja SNS gradska uprava dobila izbore. I ako je od njih, mnogo je. Zato su izbori jedino rešenje - zaključila je Mila Popović, predsednica beogradskog Odbora Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati