Beograd

Direktno.rs

04. 03. 2023. 17:04 35

Brnabić: Biće izbora, ne bežimo (VIDEO)

Problemi u Beogradu se nižu, afere gradonačelnika Aleksandra Šapića se ređaju kao na traci, zbog čega je opozicija u više navrata tražila njegovu smenu i nove izbore u glavnom gradu. Sada je stav o svemu tome iznela i premijerka Ana Brnabić.

Brnabić, inače i poverenica beogradskog odbora Srpske napredne stranke, ove subote je obišla opštinski odbor SNS u Surčinu, posle čega je u izjavi za medije prokomentarisala mogućnost raspisivanja beogradskih izbora.

- Aleksandar Vučić je rekao da, ukoliko opozicija želi izbore, da će imati izbore. Da Srpska napredna stranka nikada ne beži od izbora i testiranja, dakle, da li smo dobro radili, volje građana i da čujemo šta imaju da kažu - rekla je Brnabić, pa dodala:

- Otkada je to rekao, opozicija je nešto utihnula i nisu preterano tražiili izbore. Ali, ovo je ono što je deo naših redovnih aktivnosti - zaključila je premijerka Ana Brnabić u Surčinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 35

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati