Beograd

Direktno.rs

29. 12. 2022. 09:22 17

SSP: Šapić vodi decu na događaj na kom će pevati Karleuša

"Fondacija Srpske napredne stranke uz pomoć gradskih vlasti organizovano dovodi decu iz beogradskih osnovnih škola na događaj na kome će slušati i gledati Jelenu Karleušu!", navodi se u saopštenju beogradskog odbora Stranke slobode i pravde, koje prenosimo u celosti.

"Naime, gadonačelnik Aleksandar Šapić danas planira da zloupotrebi beogradske učenike nižih razreda za promociju fondacije SNS-a "Za srpski narod i državu". On je školama juče izdao urgentni nalog da se za danas obezbedi prisustvo određenog broja dece na novogodišnjoj manifestaciji.

Program će voditi voditeljka Irina Vukotić koja je u emisiji na Pinku otvorila vrata od frižidera Alekdandru Vučiću, "motivacioni govor za decu" održaće SNS odbornica u Skupštini grada Iva Štrljić, dok će deci pevati estradne zvezde, između ostalih Jelena Karleuša.

Prema svim informacijama kojima raspolažemo, učitelji i roditelji ne znaju koliko će događaj da traje, ko ga organizuje, ko učestvuje, kako će i kada deca ručati, niti koliko će dugo stajati napolju. Neprihvatljivo je da roditelji bolesne dece moraju hitno da jave da li će decu dovesti na događaj sami, jer je potrebno da direktori jave brojno stanje.

Sramno je što SNS na ovaj način pokušava da beogradske đake i njihove roditelje tretira kao scenografiju za promociju svoje organizacije i svojih članova Gospodin Šapić rekordnom brzinom ulazi u istoriju kao gradonačelnik koji ne preza ni od čega da bi radio samo i isključivo sopstvenu promociju, gazeći preko etičkih principa da se makar deca ne uvlače u političke kulise", zaključuje se u saopštenju GrO Stranke slobode i pravde Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati