Beograd

Direktno.rs

24. 03. 2022. 19:50 77

Aja Jung fizički napala Nemanju Šarovića (VIDEO)

Odbornica u skupštini grada Beograda i druga na listi SNS za beogradske izbore 2018. godine Aja Jung zajedno sa svojim sledbenicima fizički je napala Nemanju Šarovića, lidera pokreta "Ljubav, vera, nada" u Knez Mihailovoj ulici, zbog toga što je Šarović postavio plakat "Aja Jung Milioner" i istakao da je Jung dobila za svoj Beogradski festival igre više od milion evra donacija za četiri godine.

Šarović je na plakatu napisao "Aja Jung Milioner", po uzoru na bilborde SNS-a, a prema informacijama do kojih je Šarović došao Beogradski festival igre je za četiri godine odnosno u 2017, 2018, 2019 i 2020. godini dobio neverovatnih 117.918.000 dinara donacija, odnosno preko milion evra.

Očito da je Jung bila prilično iznervirana Šarovićevim postupkom, te je zajedno sa svojim sledbenicima fizički nasrnula na Šarovića. Najpre je nepoznata osoba skočila na Šarovića i počela da ga udara i gura, a zatim je u konfrontaciju krenula i sama Jung. Ona je tom prilikom pokušala da otme telefon Šaroviću, odnosno da mu ga udarcem izbije iz ruke, što se vidi na snimku. Ovaj napad je još jedan dokaz kako naprednjački poslušnici vide dijalog u Srbiji.

Šarović je za naš portal objasnio šta se dogodilo.

- Imali smo kod Ruskog cara izložbu pod nazivom "Dela govore" i delili smo prolaznicima karte za metro da bismo podsetili na to da su pre 4 godine, naprednjaci delili karte za nepostojeći metro. Istakao se Goran Grbović, bivši košarkaš, koji je nagrađen funkcijom direktora Beogradske Arene i Aja Jung, aktuelni gradski odbornik Srpske napredne stranke u skupštini Grada Beograda - istakao je Šarović za Direktno.rs i dodao:

- Festival igre čiji je ona direktor takođe je nagrađen, od donacija su za 4 godine, od 2017-2020. dobili 117.918.000 dinara ili nešto iznad milion evra! Da nije bilo korone, prihodi od donacija sa različitih nivoa vlasti bili bi i veći jer su sa 39 miliona dinara u 2019. godini, zbog korone u 2020. pali na "svega" 10.737.000 dinara. Kada smo završili i krenuli ka garaži Obilićev venac, napala nas je grupa naprednjačkih huligana predvođena Ajom Jung, najpre verbalno, a potom i fizički sa leđa.

Ono što je takođe jako sumnjivo u vezi poslovanja Beogradskog festivala igre jeste činjenica da su od prodaje za pomenute četiri godine ostvarili samo nešto više od 14 miliona dinara, što je gotovo desetostruko manje nego od donacija.

Na drugom snimku se vidi kako Šarović pitao Jung i njene sledbenike šta nije tačno od podataka, a osoba koja je prethodno napala Šarovića na ovom snimku daje uputstva drugoj osobi da otme telefon pripadniku pokreta "Ljubav, vera, nada".

Podsetimo, Aja Jung bila je jedna od glavnih "nestranačkih ličnosti" SNS tokom predizborne kampanje za beogradske izbore 2018. godine.

Ono po čemu će Jung ostati upamćena jeste činjenica da je promovisala karte za nepostojući metro i vozila se "metroom", odnosno naprednjačkom fikcijom koja je predstavljala metro, a zapravo je bio autobus.

Sudeći po donacijama, Jung je dobro prošla nakon tog blamiranja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 77

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati