Beograd

Direktno.rs

21. 11. 2021. 21:47 30

SPREMNA Brnabić počela da čisti parkove (VIDEO)

Direktno.rs je prethodnih dana prvi pisao da će Ana Brnabić, aktuelna premijerka Srbije, biti kandidat za gradonačelnika Beograda. Da smo bili u pravu, svedoči vest da je predsednica Vlade danas bila u Železniku, gde je u okviru kampanje učestvovala u uređenju tamošnjeg parka. Brnabićeva se tokom uređenja dohvatila i grabulja. Sve za kampanju...

Brnabić je istakla kako je obezbeđeno 28 miliona dinara za uređenje parka, nakon peticija koje su stizale od stanovnika Železnika. Uređenje bi trebalo da počne, verovali ili ne, u februaru sledeće godine, naravno, uoči beogradskih izbora, kako bi ih mogla svečano otvoriti. Tajming je bitan, jer bi stanovnici Železnika mogli, usled brojnih afera i događaja, da zaborave ko je otvorio radove na uređenju parka.

Brnabić je istakla kako su svi koje je srela presrećni kako Srbija napreduje i svi su uputili pozdrave Aleksandru Vučiću.

- Pričali smo o njihovim penzionerskim danima, o tome kakve su penzije, da li vide neka poboljšanja, svi su, moram da kažem, koje sam danas srela ovde presrećni sa onim kako napreduje i Srbija i Beograd, preneli su puno pozdrava predsedniku Aleksandru Vučiću, tako da sam zadovoljna, stvarno, to je nekako glas naroda - rekla je sva ponosna Ana Brnabić.

Međutim, ni ovaj medijski nastup Brnabićeve nije mogao da prođe bez njenih čuvenih bisera. Tako je Vučićeva marioneta, komentarišući izjavu Aljbina Kurtija o ujedinjenju Kosova i Albanije, rekla:

- To je samo još jedan kamen u tom temelju podrivanja regionalne stabilnosti i regionalne bezbednosti - dala se izraziti predsednica Vlade.

Zaista, ne razumemo kako da razumemo ovu metaforu Brnabićeve, jer tiče se nje, a i ne tiče je se.

Sve u svemu, imajući u vidu da je Goran Vesić već započeo kampanju svojom mobilnom kancelarijom, zvaničan ulazak u trku Brnabićeve obećava vrelu političku zimu u glavnom gradu Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati