Beograd

Direktno.rs

23. 09. 2021. 14:48 15

SNS direktor vodovoda skuplja kapilarne glasove (FOTO)

Koliko SNS-u gori pod nogama za naredne izbore i koliko se svi plaše za svoje pozicije, govori i činjenica da su se naprednjaci već bacili u akciju prikupljanja kapilarnih glasova. Najnoviji primer jeste direktor Beogradskog vodovoda i kanalizacije.

- Direktor Beogradskog vodovoda i kanalizacije Strahinja Danilović uplašio se za svoju fotelju, pa već počeo da prikuplja kapilarne glasove za SNS. Samo, nema tih kapilarnih glasova, bugarskih vozova i crnih džipova koji će ih sačuvati od lustracije - navela je Mila Popović, predsednica GrO SSP Beograd.

- Poštovani, ovo je papir koji se od ponedeljka deli po sektorima i službama u Beogrdskom vodovodu i kanalizaciji, i to ne više u tajnosti nego javno, bez ikakvog ustezanja - navela je osoba, verovatno zaposlena u ovom preduzeću, koja je ovaj papir za potpise i objavila jer "ne može više da trpi javašluk".

Inače, direktor Beogradskog vodovoda nije jedini koji je bio vredan, a njegov rad izašao u javnost. Prema tvrdnjama zaposlenih u paraćinskom Domu zdravlja u toku je potpisivanje "podrške ministru" Zlatiboru Lončaru u Kadrovskoj službi. Kako se tvrdi, potpisivanje se sprovodi po nalogu direktorke i pod nadzorom glavne sestre, uz zabranu fotografisanja.

Na fotografiji koju je objavio DS Paraćin vidi se tabela koju bi navodno trebalo zaposleni da popunjavaju, a na kojoj u delu "Nosilac liste (fukcioner)" piše ime i prezime ministra zdravlja Zlatibora Lončara. Tabela je slična kao i ova iz Beograda i sadrži polja u kojoj se unosi ime i prezime, mesto, adresa i broj telefona onih koji je potpisuju "podršku".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati