Beograd

Direktno.rs

10. 09. 2021. 13:42 0

Sajam ženskog inovacionog preduzetništva

"Sajam ženskog inovacionog preduzetništva" održaće se za vikend u okviru kompleksa Beograda na vodi, na platou iza Geozavoda.

Sajam ženskog inovacionog preduzetništva je nastao u cilju podrške i promocije ekonomskog rasta i napretka žena preduzetnica. Kao prostor i mesto za osnaživanje njihovih poslovnih aktivnosti, generisanje inovativnih ideja i različitih oblika saradnje. Na ovaj način mogućnosti žena da rade i unapređuju preduzetništvo raste.

Samim tim se i više žena podstiče i podržava da postanu preduzetnice i ostvare uspeh na poslovnom planu.
Najširoj publici će se predstaviti firme i kompanije koje razvijaju proizvode i usluge iz različitih oblasti, a bave se inovativnim rešenjima koja pozitivno utiču na kvalitet života.

Tokom čitavog leta vladalo je izuzetno interesovanje među ženama preduzetnicama i broj prijava preko sajta https://zenepreduzetnice.rs nadmašio je sva očekivanja.

Ipak, zbog poznate epidemiološke situacije broj učesnica je morao biti ograničen. One preduzetnice i njihove kompanije (koje su izabrane da se predstave na ovogodišnjem Sajmu), imaće besplatno na raspolaganju izložbeni prostor za promovisanje sopstvenih ideja, proizvoda i usluga.

Manifestaciju realizuje udruženje građana "Lokalna samoorganizacija" pod pokroviteljstvom Vlade Srbije i Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj, u saradnji sa Gradom Beogradom.

Ulaz na Sajam ženskog inovacionog preduzetništva je besplatan i očekuje se veliki broj posetilaca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati