Beograd

R. Ć.

08. 06. 2021. 22:13 21

SRAMNO "Pauk" došao po besna kola u BGD NA VODI, vlasnica izašla i sve iznervirala (VIDEO)

Da pravila ne važe za sve svedoči situacija ispred jednog restorana u Beogradu na vodi. Žena je parkirala skupoceni "ferari" na parking mestu za osobe sa invaliditetom, ali kada je "pauk" došao da ga pokupi, ona je nonšalantno došetala i pomerila se par metara na "ostrvo", ostavljajući prisutne očevice u čudu.

Kad bi se pravili ludi, rekli bismo da je kamion bio brz, ali je gospođica na štiklama i u utegnutoj haljinici očigledno brža i dovoljno samouverena da može da pobegne Vesićevom službenom vozilu.

Snimak je postao viralan, na društvenim mrežama se piše da je reč o rijaliti učesnici Tamari Đurić, a komentari za njen čin i "kuliranje" čitave situacije, nisu za objavljivanje.

Dotičnu devojku klinci su snimali sve vreme, jedan muškarac, verovatno konbar, govorio joj je gde da pomeri "ferari", do ostrva udaljenog dva-tri metra od mesta gde nije smela da se parkira, a službenici Parking servisa su sve to gledali i dozvolili! 

Komentatori traže otkaz za ekipu koja je bila u "pauku" i dozvolila da ih starleta izvoza, ali ljudi koji su napravili snimak u Beogradu na vodi i objavili ga - to neće da dozvole. 

Dosta bahatosti i seljačenja Beograda! 

Da se parkirao neki "punto" ili "korsa", ishod bi gotovo sigurno bio drugačiji.

"Srpska deco što misliti znate, iz ovoga pouku imate..."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati