Beograd

M. Z.

01. 06. 2021. 17:12 0

Rekordna rekonstrukcija ulice - 6,9 metara dnevno

"Prošlo je tačno godinu dana od kada je počela rekonstrukcija 2,5 kilometra ulice Janka Stajčića u Lazarevcu. Svakoga dana u proseku ova vlast je uspela da rekonstruiše 6,9 metara ulice", navela je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

- Kraj radova je najavljen još za decembar 2020. godine, a Vesić je prilikom obilaska radova u septembru prošle godine najavio završetak i pre roka. Kamere su se ugasile, Vesić je otišao i ostavio raskopanu najprometniju saobraćajnicu, zbog čega u Lazarevcu vlada saobraćajni haos. Lazarevac nije izuzetak, svaka opština u Beogradu ima neku svoju ulicu Janka Stajčića - navela je Mila Popović.

Stranka slobode i pravde je povodom cele situacije poslala jasnu poruku Lazarevčanima.

- Stranka slobode i pravde je povodom ovog sramnog jubileja predsedniku opštine Lazarevac poklonila tortu sa svećicom, a predsednica gradskog odbora Beograda Stranke slobode i pravde, Mila Popović je tim povodom izjavila "da nikada više niko neće maltretirati Lazarevčane preplaćenim rekonstrukcijama, koje traju predugo i dodala da će nakon smene ove nestručne, bahate i kriminalizovane vlasti svi radovi biti uredno najavljeni i završeni u predviđenim rokovima".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati