Beograd

Direktno.rs

23. 10. 2020. 18:09 12

NIJE VIC Na opštini Voždovac promocija knjige o Vučiću

Nije Tito, nije Broz, ali jeste Aleksandar Vučić. NIje ni vic, ali jeste knjiga o predsedniku Srbije. I zamislite to, još u opštini Voždovac! Kakva zloupotreba opštine koja pripada svim građanima.

Još jednu komediju priredili su nam iz Srpske napredne stranke tako što su promovisali knjigu "Vučić jedna priča, osvajanje političkih prostora" autora Aleksandra Đorđevića, i to sve u sali opštine Voždovac u Ustaničkoj ulici. E, Beograde, e, Srbijo, gde srljaš i u kom pravcu ideš?

- Opština Voždovac organizovala promociju knjige o Aleksandru Vučiću. Nije vic - napisao je kratko ovim povodom na Tviteru advokat Nikola Lakić.

Narodna stranka osudila je organizovanje ove promocije koja, kako kažu, predstavlja "gebelsovsku kampanju veštačkog stvaranja kulta ličnosti osobe koju će istorija upamtiti kao politikanta koji je Srbiji naneo štetu nesagledivih razmera".

- Skandal koji se desio u sali Skupštine opštine Voždovac predstavljanjem knjige koja veliča lik i delo Aleksandra Vučića u režiji predsednice opštine Voždovac Ivane Tomić Ilić i lica povezanih sa najvećim kriminalnim organizacijama na Balkanu, jasno pokazuje da Srbija srlja u totalitarizam stvaranjem kulta ličnosti - navela je Narodna stranka Voždovac.

Kako iz Narodne stranke navode, predsednica opštine Voždovac "svojim ponašanjem na poltronski način veliča lik i delo autokrate, izabrana na lažnim izborima, ne zaslužuje da vodi opštinu Voždovac".

- Ona svojim ponašanjem samo potvrđuje da je poltronizam jedini obrazac ponašanja u redovima SNS-a i da je jedini kvalitet koji je kvalifikuje da vodi opštinu njen poltronizam i slepa poslušnost - zaključili su iz Narodne stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati