Beograd

Direktno.rs

17. 10. 2020. 11:24 2

"Grade novi sportski centar da bi na mestu starog zidali zgrade"

Pitanje je prosto: Zasto SNS vlast Vračara gradi Sportski centar na Južnom Bulevaru, kad već skoro pedeset godina postoji sporski centar u Sjeničkoj broj 1. Da li je to zato što nameravaju da postojeći, koga su poklonili gradu, sruše i iskoriste za izgradnju stanova i poslovnog prostora - pita se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Oni dodaju da vlast ne pokušava da sačuva postojeći sportski centar već da vlast ruši urbano jezgro sagrađenog mnogo pre zaposedanje opštine Vračar.

- Na koji način opštinska, gradska i republička vlast pokušavaju da spasu i renoviraju SC Vračar? Naravno, nikako. Da su želeli da ulože u njega ne bi najavili izgradnju novog, nego rekonstrukciju postojećeg sportskog centra. Činjenica je da su im Vračarci pomrsili konce pa sada izdaju nekakva nemušta saopštenja. Naravno da Vračarci naslućuju da će da sruše sportski centar koji nigde ne pominju niti govore o investiciji u njega. To je iskustvo sa ovom vlašću i rušenjem urbanog jezgra sagrađenog mnogo pre njihovog zaposedanja naše opštine - dodaje se.

Iz stranke upozoravaju da nadziru i da će braniti sportski centar i svaki pedelj Vračara.

- Koliko god se služili lažima i sramotno koristili sajt opštine Vračar kao stranačko glasilo poručujemo Vam da možete da pišete koliko hoćete, mi Vas nadziremo i branićemo i sportski centar Vračar i svaki pedalj Vračara. Od Vračara nećete praviti urbanistički haos bez ikakve estetike ili ukusa - zaključuje se.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati