Beograd

Direktno.rs

29. 09. 2020. 16:49 6

"Vesiću, svi smo nule, ali to ne objašnjava odakle ti milioni!"

Evo, svi smo nule... Siniša, Olja, Goran, Srđan, ja, vi... To i dalje ne objašnjava odakle Vesiću milioni. I hoće li konačno neki novinar (pravi, iz UNS-a) koji bude razgovarao sa njim, da pita "da li ste bili u tom hotelu"? Jer ova fotka je tamo škljocnuta - napisao je TV voditelj Ivan Ivanović, uz fotografiju zamenika gradonačelnika Gorana Vesića koji se baškari na letovanju na kojem je, prema Ivanovićevim tvrdnjama, formalno drugi čovek Beograda potrošio oko 80.000 evra.

Ivanović i Vesić redovno su jedan drugom meta i ne štede se u optužbama za mnogobrojna dela koja su navodno učinili.

Popularni voditelj je nedavno izneo tvrdnje da je Goran Vesić na odmoru potrošio gotovo 80.000 evra.

- Ali Goran Vesić, 80.000 evra za godišnji odmor od mesec dana! 80.000€! Goran Vesić! "Najpošteniji naprednjak" Vesić! 80.000 evra! Za godišnji! Odakle?! Od naših para! - napisao je Ivanović, koji je potom imao poruku i za predsednika Aleksandra Vučića:

- Dajte, molim Vas, objasnite nam ovo, ipak je vaše kuče - dodao je on pre nekoliko dana.

To je bila inicijalna kapisla za Vesićeve uvrede na račun Ivanovića kojima ga je čašćavao iz studija prorežimskih televizija.

Osim Ivanovića, zamenik gradonačelnika Beograda napada gotovo sve koji mu ukažu na njegove nelogičnosti i sumnjive aktivnosti, a na tapetu su redovno Siniša Kovačević, Olja Bećković, Goran Marković i ostali.

- Evo, svi smo nule... Siniša, Olja, Goran, Srđan, ja, vi... To i dalje ne objašnjava odakle Vesiću milioni - naveo je Ivanović, koji se potom osvrnuo na reči predsednika UNS-a Vladimira Radomirovića da se to udruženje neće oglasiti povodom Vesićevih napada na voditelja, jer to treba da učini "udruženje humorista", upitavši:

- Hoće li konačno neki novinar (pravi, iz UNS-a) koji bude razgovarao sa njim, da pita "da li ste bili u tom hotelu"? Jer ova fotka je tamo škljocnuta - zaključio je Ivanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati