Beograd

Direktno.rs

29. 09. 2020. 11:02 20

VESIĆ K'O POKVARENA PLOČA "Nemam snimak, imam snimak, nikad ga nisam ni imao"

Briljantni zamenik gradonačelnika Beograda i ugledni pisac, Goran Vesić, malo se "pokvario" gostujući na Hepiju pa nije bio siguran da li ima ili nema snimak i otkud mu snimak, koji nema, a tiče se požara u lokalu Ivana Ivanovića.

Vesić se ovih dana, između ostalog, nalazi pod lupom javnosti zbog rasipanja para, jer je, kako tvrdi voditelj Ivan Ivanović, državni službenik letovao za "samo" 80.000 evra, a ovo je izgleda uticalo na to da na televiziji nije baš sasvim siguran šta priča.

Na pitanje voditeljke ima li snimak kada navodno Ivan Ivanović zove Dragana Đilasa i plače da ga spasi jer mu se zapalio lokal, kao i konstataciju da se u javnosti sumnja da je u posed tog snimka došao protivzakonito, Vesić se zapetljao.

- Ne, nikad ga nisam imao. Naravno da imam, naravno da znam da je zvao, i naravno da nemam snimak - zbunio se Vesić u stilu legendarnog Bore Todorović u fenomenalnom proizvodu domaće kinomatografije "Balkan Ekspresu".

Isto kao što lik Bore Todorovića nije siguran da li je muzičar ili ne, tako ni Vesić nije siguran da li ima snimak ili nema snimak. Bitna pitanja Vesiću su izgleda okidač da izgubi svoju inače zavidnu moć govora i hvalospeva koju uvek ima u emisijama Hepija.

Onaj ko se zameri večitom zameniku gradonačelnika Beograda ne prođe dobro u glasilima Srpske napredne stranke. Vesić u ovim situacijama postaje najelokventnija verzija sebe i svoje neprijatelje često "časti" pogrdnim rečima.

I kada treba da odbrani loše odluke gradske vlasti, kojom on rukovodi, ne štedi se Vesić na rečima - raskopani trgovi pretvaraju se u prelepe površine grada, preuranjena novogodišnja rasveta postaje nasušna potreba, pa čak i izmeštanje mosta na kopno nekome može zazvučati kao racionalna odluka. A o jarbolu, ili gondoli, palmama... da ne pričamo.

Međutim, kada su neophodni dokazi i činjenice Vesić ulazi u ulogu lika iz "Balkan ekspresa" i žuri "da tetki odnese lek". Razumimo ga, ipak nije lako objasniti kako je to uspeo da letovanje plati 80.000 evra koje pripadaju građanima Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati