Beograd

Direktno.rs

04. 07. 2020. 14:24 19

Za stanje u Beogradu krivi Vesić i Radojičić!

1. jul Goran Vesić gradonačelnik broj 1: Beograd je daleko od vanredne situacije. 2. jul - Zoran Radojičić gradonačelnik broj 2: Sutra uvodimo vanrednu situaciju. 3. jul Goran Vesić objašnjava mere koje su uvedene vanrednom situacijom.

Beograđani su odavno navikli da sve što saopšti pravi gradonačeknik Beograda Goran Vesić se pokaže kao netačno. Rokovi rekonstrukcije ulica su uvek najmanje duplo duži od onoga što Vesić najavi, Trg republike se sređuje više od godinu dana, pa se opet radi kad Vesić kaže da je gotov i otvoren, kad Vesić kaže jednu cenu radova, uvek se ispostavi da je druga.

Isto je i sa obećanjima da će početi radovi na kanalizaciji u Borči, da će autobuska stanica biti gotova prošle godine, da će krenuti radovi na metrou...

Jednostavno, nijedna jedina informacija koju Goran Vesić saopšti se ne pokaže tačnom. Ali ovo poslednje je ipak prevazišlo sve.

Prvog jula je Goran Vesić saopštio da je Beograd daleko od vanredne situacije i da za takvom merom nema potrebe. Samo 36 sati kasnije vanredna situacija u Beogradu je uvedena! Do juče su se Vesić i ekipa igrali živcima Beograđana. Sada se očigledno igraju životima.

Mnogi su zaboravili kako je Vesić početkom marta sledio državnu poltiku da korona ne postoji. I kako je doktor Radojičić nestao za vreme korone, iako je Beograd trebalo da ima prednost što mu je gradonačelnik lekar. Mnogi se sećaju genijalne Vesićeve mere po kojoj su kontrolori Bus plusa nosili rukavice i tako štitili putnike i sebe. A u stvari uzimajući i vraćajući karte širili koronu. Ova mera je nezvanično proglašena najglupljom merom u borbi protiv korone u svetu.

Ništa Vesić i ekipa nisu naučili. I dalje pričaju besmislice, smanjuju broj autobusa, ubeđuju građane da je situacija u Beogradu bezopasna, da nema razloga za brigu. I onda dan kasnije uvedu vranredno stanje. 

Ko će snositi posledice za sve zaražene i preminule u Beogradu koji su poverovali Goranu Vesiću i nisu se dovoljno čuvali? Pošteno i jedino moguće onaj ko ih je prevario. Dvojac Vesić- Radojičić. I to baš tim redom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati