Beograd

Direktno.rs

17. 06. 2020. 14:30 83

(AUDIO) BAHATI DIREKTOR PRETI LEKARIMA "Samo da pozovem Lončara, idete na biro"

"Ima vas viška, a ima ih duplo više na birou koji traže posao. Za sve što se bude desilo: neljubaznost, cirkus, daću otkaz. Dovoljno je samo da kažem Lončaru, za 15 dana ću vas sve izrotirati", kazao je dr Aleksandar Stojanović, v.d. direktora Doma zdravlja "Dr Milutin Ivković" na Paliluli, u obraćanju osoblju.

- Što se tiče službe, nisam zadovoljan. Doktorka je dobra žena, domaćica, dobar doktor, ali nije rukovodilac. Ona vas ne može da vas obuzda, ja ću da vas obuzdam - rekao je Stojanović na početku obraćanja, dok je neko od prisutnih snimao njegovo izlaganje koje je u vidu audio snimka obišlo društvene mreže i izazvalo gnušanje građana.

- U poslednje vreme imam na vas pritužbe i kad god sam zagrebao, imao sam problem. Ima vas viška, a ima ih duplo više na birou koji traže posao. Za sve što se bude desilo: neljubaznost, cirkus, daću otkaz. Dovoljno je samo da kažem Lončaru, za 15 dana ću vas sve izrotirati. Svi ćete promeniti radno mesto, neko u Borču, neko u Krnjaču. Ko god bude komentarisao, završiće na birou. Tamo ih ima na tone, ne mogu da se odbranim koliko zovu. Bio sam jasan, ovo je poslednje upozorenje, poslaću vas u Krnjaču - nastavio je sa pretnjama, da bi potom omalovažio fizioterapeute, rekavši da to ne računa u medicinu.

- Što se tiče fizioterapeuta, ja bih to izbacio odmah napolje, to je za mene medicina nula - dreknuo je Stojanović.

Jedan od zaposlenih koji se nije složio sa izlaganjem v.d. direktora, nije ostao ravnodušan upozorivši na Stojanovićevo ponašanje. Ovaj mu je potom odbrusio: "Piši ga, ide u ponedeljak u Krnjaču, odmah. Nemoj da mu se ja vraćam ovde".

Kada mu je dotični medicinar rekao da se već naslušao pretnji kako direktor ima ljude koji će sa njim "da završe van doma zdravlja" i da je slučaj prijavljen policiji, Stojanović mu je rekao da je neodgojen i da nije imao ko da ga vaspita, uprkos tome što mu je zaposleni rekao da nema roditelje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 83

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati