Beograd

T. D.

16. 04. 2020. 17:12 52

"UKRALA SAM, NEMAM DECI ZA MLEKO!" Mučne scene u supermarketu u Mirijevu

"Nemam, nemam, nemam da im dam mleko, zato sam ukrala! Razumite me, troje dece imam, a ona me bije na svu moju muku", vikala je danas kroz plač majka s detetom u kolicima, nakon što su je radnici jednog trgovinskog lanca u Mirijevu uhvatili u krađi hrane za bebe, velike konzerve "neskafe" i još nekih sitnica. Da bude još potresnije za svedoke, pobrinuli su se i zaposleni i kradljivica koji su s njom razmenili udarce, a nakon svega je reagovala i policija.

Ali, krenimo redom. Mlada majka s bebom u kolicima i prijateljicom čekala je red ispred supermarketa u Mirijevu, regularno kupovala, kada su zaposleni oko 12.45 primetili da je krišom uzela neke proizvode.

- Zašto kradeš - čulo se tiho, pa nešto glasnije.

- A, šta to tebe briga - počela je da viče mlađa žena uhvaćena u krađi. 


Potom haos, galama, komešanje... Svet je već krenuo da se skuplja. Žena je bila sve agresivnija, gurala zaposlenu, koja je i sama uzvratila udarcima. Obezbeđenje je reagovalo, i kolege s drugih odeljenja "Maxija".

Užasno je bilo ovo gledati, kroz celu radnju se guraju, obaraju na pod, dižu, beže, radnica nosi "aptamil 3" i "neskafu" na rafove... Kradljivica viče, beba plače, napadnuta radnica drži se za glavu dok je kolege pridržavaju... Prijateljica nastavlja da kupuje...

- U slučaju da u prodavnici dođe do otuđenja robe, zaposleni uvek postupaju po proceduri i dostavljaju prijavu policiji koja reaguje prema svojim nadležnostima i preuzima svu komunikaciju, a interno se ispituju svi detalji - rekli su za Direktno.rs iz ovog trgovinskog lanca nakon incidenta. 

Dodajmo da je policija ubrzo stigla, uzela izjave, pa i od mlade žene koja se najpre krila u ulazu obližnje zgrade. Ipak, nakon što je izašla na ulicu, policiji je ispričala šta se desilo.

- Uzela sam mleko i plazmu. Ali to nije razlog da me biju - pričala je policajcu i pokazivala ruke i lice.

I dokle smo to u 2020. došli? Ovo je samo jedna situacija iz naše potresne svakodnevice. Gledamo šta drugi rade i drhtimo zbog njih.

Zar je to Srbija u kojoj želimo da živimo? Želimo li državu u kojoj narod krade jer nema? Želimo li državu u kojoj je narod navikao da krade i misli da je to normalno? Želimo li da nam prodavce, lekare, vaspitačice napadaju na poslu?

Ne, ništa od ovog. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 52

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati