Beograd

Direktno.rs

03. 04. 2020. 12:28 4

"Građani trpe teror, a Stefanović u kampanji"

Opštinski odbor Narodne stranke Voždovac osuđuje sramni nastup ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i njegovu lažnu zabrinutost za građane Voždovca, navodi se u saopštenju ove stranke.

- Stefanović nastavlja kampanju SNS-a od vrata do vrata u kojoj policijske službenike koristi kao statiste i nosače kesa, dok sa televizijskom ekipom i kamerama posećuje starije građane u vreme zabrane socijalnih kontakata - navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Srpske napredne stranke i dodaje se:

- U situaciji u kojoj su suspendovane država i institucije i kada se naši sugrađani hapse i nad njima vrši teror diktatorskog režima, lažni doktor Stefanović nastavlja zajedno sa rukovodstvom opštine Voždovac da zloupotrebljava vanrednu situaciju zarad političkog marketinga - poručuju iz Narodne stranke.

Opštinski odbor Narodne stranke se pita zašto ministar unutrašnjih poslova i njegovi saradnici ne rešavaju probleme građana.

- Umesto da su rešavali nagomilane probleme građana, Stefanović i njegovi jurišnici sa Voždovca Aleksandar Savić i Ivana Tomić Ilić nastavljaju da gaze dostojanstvo naroda i zloupotrebljavaju veoma tešku situaciju. Pozivamo građane da u ovim teškim trenucima, kada su ukinute osnovne Ustavom zagarantovane slobode, budu solidarni prema svojim komšijama i da im pomognu, ali i da budu prisebni i ne nasedaju na zloupotrebe vlasti - zaključuje se u saopštenju Opštinskog odbora Narodne stranke Voždovac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati