Beograd

23. 03. 2020. 21:24 2

Izolacija Beograda? "Gde je i šta radi gradonačelnik?"

Epidemija koronavirusa je proglašena u Srbiji, a večeras je predsednik Aleksandar Vučić saopštio je da je još jedna osoba zaražena virusom korona preminula. Vučić je na konferenciji za medje rekao i da je moguća izolacija Beograda. A gde je u svemu tome prvi čovek prestonice, Zoran Radojičić?

- Mi smo razmišljali da izolujemo Beograd i to će vrlo moguće biti učinjeno. Sve mere donosićemo u dogovoru sa kineskim stručnjacima. Studentski grad i Sajam biće za sve one kojima nisu potrebne nikakve invazivne mere - rekao je Vučić. 

I dok se najavljuje moguća izolacija glavnog grada Srbije, Radojičić ćuti kao zaliven.

Potpredsednik Narodne stranke i šef odbornika Saveza za Srbiju (SzS) u Skupštini Beograda, Nikola Jovanović upitao je - gde je i šta radi gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić. 

Jovanović je za Direktno.rs prokomentarisao Radojičićev "nestanak". 

- Beograd je najviše na udaru virusa korona, a ovde je i najviše esencijalnih radnika koje treba prebaciti na posao, kao i starih kojima je neophodna kućna dostava svega neophodnog. Neshvatljivo je da se pod tim okolnostima gradonačenik ne oglašava instrukcijama i da je potpuno nestao sa scene. Poslednji put se oglasio kada je rekao da škole neće biti zatvorene, tri dana pre vanrednog stanja - kaže Jovanović i dodaje:

- Mi želimo da pomognemo i njemu i gradskim vlastima da se izbore sa ovom epidemijom i nećemo insistirati na bilo kakvim razlikama. Ali preduslov za saradnju je da se gospodin Radojičić pojavi i radi svoj posao gradonačelnika.

Podsetimo, u Srbiji prema najnovijem preseku do ponedeljka 23. marta do 15 časova, broj zaraženih koronavirusom u dostigao je 249, što je za 27 više obolelih nego što je konstatovano dan ranije u 18 časova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati