Beograd

Direktno.rs

18. 01. 2020. 13:09 0

TV Happy o zagađenju: Peckaju me oči i grebka me grlo

Koliko je vazduh u Srbiji ovih dana bio zagađen dokazala su obaveštenja Grada na čijem sajtu je stajao ljubičasti alarm, koji označava nezdrav vazduh, ali i uživo uključenje Marka Dolaša, reportera Happy televizije, koji je građanima dočarao kakvo je "pravo" stanje u glavom gradu.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se video-snimak na kojem Dolaš priča o nezdravom vazduhu, preventivnim zdravstvenim merama, a građane je čak i jednom jevrejskom poslovicom posavetovao ne izlaze iz svojih domova.- Dobro jutro dragi gledaoci, evo Beograde grade, kroz tebe se proći ne mogade od razno raznih stvari. Izveštavamo, sad odavde, da se vidi, u principu, nekoliko metara ispred sebe. Ali, ono što je jako bitno, da obavezno stavite neke naočare, ako mogu skijaške zatvorene, jer iz nekog razloga peckaju oči. Isto tako, kad udišete, ne znam kako da vam objasnim, kao da vas nešto grebka za grlo. Eto tako, najplastičnije da objasnim - rekao je reporter ove televizije sa nacionalnom frekvencijom.On je zatim gledaocima pokušao da objasni boje koje vidi ispred sebe, a sugrađane je počastio i poslovicom. - Nekako se mešaju boje, ne umem to da objasnim, da li je to od hemije koje ulaze u organizam ili je dok gledate kroz tu hemiju u vazduhu, refleksija boje menja pravo stanje stvari. Jednostavno oseća se smog i ne znam šta bih drugo dodao u svemu tome. Ono što ja, u nekim nejasnim situacijama, koristim se jednom jevrejskom poslovicom: "U bilo kojoj situaciji koja vam je nejasna obavezno idite da spavate". Tako da ću ja sada tu jevrejsku posledicu da iskoristim - ispričao je Dolaš. 

"Na ovom svetlu ja viidm stine, sitne, sitne, neverovatno kao brašno za vanilice čestice koje se nalaze između mene i ovog izvora svetla. Ako nemate preke potrebe bolje nemojte izlaziti iz kuće", završio je Marko Dolaš svoje uključenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati