Svet

Direktno.rs

27. 04. 2024. 22:09 2

Harvi Vajnstin hitno hospitalizovan

Producent Harvi Vajnstin hospitalizovan je nedugo nakon što je vraćen u zatvor na ostrvu Rikers.

Prema rečima njegovog advokata, Vajnstin je hospitalizovan zbog niza testova nakon što se vratio u Njujork, a prebačen je u bolnicu na Menhetnu.

- Pregledali su ga i poslali u bolnicu Belevu. Čini se da mu treba mnogo pomoći, fizičke - rekao je njegov advokat, prenosi Daily Mail.

Advokat je potom dodao:

- On ima mnogo problema. Dobija sve vrste testova. On je pomalo nalik na olupinu voza po zdravlju.

Podsećamo, Najviši sud u Njujorku u četvrtak je poništio osuđujuću presudu Harviju Vajnstinu iz 2020. po optužbama za seksualne zločine.

Apelacioni sud u Njujorku je utvrdio da je sudija koji je predsedavao slučajem Vajnstina napravio ključnu grešku, dozvolivši tužiocima da kao svedoke pozovu niz žena koje su izjavile da ih je Vajnstin napao, ali da te optužbe nisu bile deo procesa koji se vodio protiv njega.

Poslednje dve godine Vajnstin je proveo u zatvoru u kaliforniji, a sada je prebačen u Njujork, u ustanovu srednjeg nivoa obezbeđenja.

Vajnstina je više od 100 žena optužilo za seksualno zlostavljanje, a u Njujorku je osuđen za napad na dve žene. Odluka Apelacionog suda, koja dolazi više od četiri godine nakon što je njujorška porota proglasila Vajnstina krivim, komplikuje slučaj osramoćenog producenta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati