Srbija

Direktno.rs

25. 04. 2024. 12:49 3

"Kroz ZR tutnje šleperi, nema obilaznice, a SNS priča o letećim taksijima"

Dok naprednjaci veruju u priče o letećim taksijima, kroz Zrenjanin i dalje tutnje šleperi, a grad ubrzano propada jer obilaznica oko Zrenjanina još nije završena. Kraj radova najavljivali su još pre tri godine. Od tada do danas ništa se nije desilo, izjavila je Sonja Pernat, predsednica zrenjaninskog odbora SSP-a i narodna poslanica.

- Lažna obećanja se serviraju građanima, dok smo bliži vožnji u taljigama. Da podsetim zamenika gradonačelnika gospodina Santovca, svaki put kad priča o kojekakvim infrastrukturnim projektima da ima na umu da obilaznica oko Zrenjanina nije završena. A bila su mu puna usta tog projekta - navodi Pernat.

- Njemu više ne veruju ni deca koju nezakonito dovode da se slikaju sa njim i njegovom svitom. Priča o 150 metara staze na Bagljašu bi trebalo da bude pokrivalica za nezavršetak obilaznice oko grada. Pri čemu i tu stazu na Bagljašu radite parcijalno i to isključivo u predizbornim kampanjama. Drugim rečima, briga za građane Zrenjanina bi morala biti na mnogo većem nivou, za sada je to misaona imenica. Mogli biste, gospodine Santovac, da detaljnije obavestite javnost, šta bi rekao nekadašnji Santovac opozicionar, o današnjem Santovcu naprednjaku i zameniku gradonačelnika - zaključila je Pernat.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati